باران و باد در تهران تا چهارشنبه رئیس قوه قضاییه: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم؛ قانون برای همه یکسان است شیادان سایبری در کمین عیدی و یارانه شهروندان رئیس مرکز مدیریت بحران خشکسالی: طبق پیش‌بینی‌ها فروردین و اردیبهشت پربارشی را نخواهیم داشت محاکمه متهمان پشتیبانی از عاملان حملات تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) آغاز شد سومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده «رستمی صفا» برگزار شد دانشگاه‌ها در هفته پایانی سال مجازی شد اهدای خون در وضعیت قرمز دادگاه رسیدگی به پرونده گروه رستمی صفا برگزار شد درگیری مسلحانه و سوءقصد به جان محیط‌بانان بواناتی احتمال تعطیلی تهران برای روز شنبه این محصولات درمانی و مراقبتی پوست غیرمجازند! کاهش بهت‌آور جمعیت پروانه‌ها؛ زنگ خطری برای طبیعت شگرد متهم ردیف اول پرونده چای دبش در ارتکاب جرم قاچاق سازمان یافته و تامین ارز مورد نیاز برای واردات کالا مخترعی که دنیا را به هم متصل کرد

دستگیری لیدرهای دوتابعیتی در اغتشاشات اخیر

تعدادی از لیدرهایی که در هدایت و خرابکاری اشرار در استان البرز نقش موثری داشته‌اند، تابعیت آلمانی، ترکیه ای و افغانستانی دارند و تجهیزات ویژه خرابکاری از آن‌ها کشف و ضبط شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 20
کد خبر: ۲۸۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در میان دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر در البرز برخی افراد تابعیت دوگانه از کشورهای اروپایی و برخی کشورهای همسایه را داشته اند.

 

تعدادی از لیدرهایی که در هدایت و خرابکاری اشرار نقش موثری داشته‌اند، تابعیت آلمانی، ترکیه ای و افغانستانی دارند و تجهیزات ویژه خرابکاری از آن‌ها کشف و ضبط شده است.

 

منابع امنیتی ضمن تایید و محرز شدن ارتباط این افراد با سرویس های بیگانه، به خبرنگار فارس گفتند که این افراد از مدت ها قبل، در خارج از کشور آموزش های لازم را در رابطه با نافرمانی‌های مدنی و تخریب زیرساخت های شهری دیده‌اند و از طرف سرویس های خارجی تامین مالی می‌شدند.

 

همچنین یکی از افراد دستگیر شده به ارتباط با «مسیح علینژاد» و تهیه و ارسال فیلم از نا آرامی‌های اخیر برای وی اعتراف کرده است.

 

گفتنی است، روز گذشته نیز خبرگزاری فارس گزارش داد که در شامگاه یکشنبه، تیمی از مأموران یکی از نهادهای امنیتی در حال بررسی وضعیت شهر تهران، با گروهی از اتباع بیگانه مواجه شدند که ظرف مدت نیم ساعت اقدام به تخریب و به آتش کشیدن پنج بانک کرده بودند.

 

این تیم 7 نفره که به وسیله یک خودروی نیسان آبی در جنوب تهران تردد می‌کردند از محدوده دروازه غار تخریب اموال عمومی را شروع کرده و در نهایت در حوالی میدان شوش در حین تخریب پنجمین بانک شناسایی و دستگیر شدند.

منبع: فارس

ارسال نظر